Erdoğan uyardı: Duyuyorum ki vatandaşlarıma...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki mitingde vatandaşlara hitap etti. AK Parti teşkilatlarını, AK Partili belediyeleri ve milletvekillerini uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'duyuyorum ki vatandaşlarıma yeterli ihtimamı göstermeyenler var' dedi.
Erdoğan uyardı: Duyuyorum ki vatandaşlarıma...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mitingleri kapsamında Üsküdar'da vatandaşlarla buluştu.

Burada halka hitap eden Erdoğan, AK Partili belediyelere, milletvekillerine ve teşkilatlara seslenerek, vatandaşı anlamakta hala zorlananların olduğunu, vatandaşlara yeterli ihtimamı göstermeyenlerin bulunduğunu ve bazı milletvekillerinde vatandaşların ulaşmakta zorluk çektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözünü ettiği o AK Partili isimleri uyararak "vatandaşımızın gönlünü kıran benim de kalbimi kırmış demektir. Vatandaşımızı küstüren benim dünyamı yerle yeksan etmiş demektir" ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Milletin desteğini, duasını alan bir siyasetçiyi durdurabilecek hiçbir fani güç yoktur.

Biz bu partinin başında olduğumuz sürece, AK Parti kapısından tek bir eğri odunun girmemesi için var gücümüzle çalışacağız.

BAZI AK PARTİLİLERE UYARI: DUYUYORUM Kİ...

Duyuyorum ki teşkilatımızda vatandaşlarımızı anlamakta hala zorlananlar var. Duyuyorum ki belediyelerimizde vatandaşlarımıza yeterli ihtimamı göstermeyenler var. Duyuyorum ki milletvekillerimiz arasında vatandaşımızın ulaşmakta zorluk çektikleri var. Duyuyorum ki partimizde vatandaşımızın hissiyatını, derdini, sıkıntısını dinlemek istemeyenler var. Buradan, sizlerin huzurunda yürekten gelen bir hissiyatla söylüyorum, vatandaşımızın gönlünü kıran benim de kalbimi kırmış demektir. Vatandaşımızı küstüren benim dünyamı yerle yeksan etmiş demektir.

"ZAFERLE DEĞİL, SEFERLE MÜKELLEFİZ! ÖNCE İMKANIMIZA DEĞİL, İMANIMIZA BAKACAĞIZ"

Milletimizin ve ümmetin şerefine, namusuna, izzetine halel gelmemesi için gerekirse canımız pahasına çalışacağız. Zaferle değil, seferle mükellef olduğumuzun bilinciyle mücadelemizi verirken önce imkanımıza değil, imanımıza bakacağız."