Erdoğan'dan Emin Çapa'ya tokat gibi cevap

Erdoğan, CNN Türk'ün ekonomisti Emin Çapa'nın sosyal medya üzerinden doların yükselişi hakkında yaptığı skandal yorumla ilgili konuştu.
Erdoğan'dan Emin Çapa'ya tokat gibi cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN Türk'ün ekonomisti Emin Çapa'nın sosyal medya üzerinden doların yükselişi hakkında yaptığı skandal yorumla ilgili konuştu. Erdoğan, 'Bir tanesi tweet atıyor; bak şu anda ağlıyorsunuz, 15 Temmuz gecesi tankların karşısına dizildiniz şimdi niye ağlıyorsunuz diyor. Bir diğer taraftan da roman yazarıymış, sizin her yeriniz roman yazarı olsa ne olur' dedi.

Bazı çevrelerin borsa, döviz, faiz ve bütün manipülasyonlarla ülkeyi yıpratmaya çalıştığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdığan, "Gittikleri yol yol değil. Onun için gidecekler, tükenecekler. Kanını dökerek yapamadıklarını bedelini ödemekle karşı karşıya kalacaklar. Şimdi ne yapıyorlar, bu kez borsa, döviz, faiz bütün manipülasyonlarla bunu başarmaya çalışıyor. Dernekler ve bazı iş adamları da destek oluyor. 28 Şubat dahil tüm vesayet girişimlerinde başka türlü bir tarz beklemek zor. Bir tanesi tweet atıyor; bak şu anda ağlıyorsunuz, 15 Temmuz gecesi tankların karşısına dizildiniz şimdi niye ağlıyorsunuz diyor. Bir diğer taraftan da roman yazarıymış, sizin her yeriniz roman yazarı olsa ne olur" dedi.