Erdoğan'ı eleştirenlere kızdı konsere çıkmadı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde konser veren sanatçı Resul Dindar, konser öncesi yapılan siyasi konuşmalara sinirlenince sahneye çıkmak istemedi.
Erdoğan'ı eleştirenlere kızdı konsere çıkmadı

Ünlü sanatçı Resul Dindar, Tekirdağ'da sevenleriyle buluştu. Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Ulusal Gençlik Derneği tarafından organize edilen konserde Karadeniz’in güçlü seslerinden Resul Dindar, beğenilen şarkılarını Çerkezköylü hayranları için seslendirdi.

SİYASİ KONUŞMALARA KIZDI

Konser öncesi yapılan siyasi konuşmalara sinirlenen sanatçı, bir ara sahneye çıkmak istemedi. Dindar, ardından hayranlarını kırmayarak sahneye dönerek şarkılarını söylemeye devam etti. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. “Siyaset yapmayacağım” diyerek konuşmasına başlayan Aksakal, konuşması boyunca AK Parti Hükümetini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Aksakal’ın konuşması sırasında kulisinde bekleyen Karadenizli sanatçı sahneye çıkmama kararı aldı. 

"ŞARKI SÖYLEYECEKSEN SÖYLE, UZATMA"

Daha sonra Resul Dindar alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Hayranlarından özür dileyen Dindar, “Bu gece şarkı söylemek hiç içimden gelmiyor. Lütfen beni mazur görün” dedi. Bu sırada protokolde bulunan CHP yönetiminden birileri, “Şarkı söyleyeceksen söyle uzatma” ifadelerini kullanınca, Resul Dindar da, “Bu konuşmalarımdan rahatsızlık duyanlar varsa konser alanını terk edebilirler. Karadeniz kocaman bir coğrafya. Ben Karadeniz’in kültürünü, şivesi ve değerlerini ne burada ne de başka bir yerde hiçbir siyasi partiye meze yapmam. Bu bana yakışmaz” diye konuştu.