Erdoğan'ın gazetecilerle buluşmasında büyük sürpriz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın televizyon ve gazetelerin genel yayın yönetmenleriyle olan toplantısına Sözcü ilk kez davet edilirken, Ulusal Kanal ve Aydınlık da toplantıya katılan yayın kuruluşları arasında yer aldı.
Erdoğan'ın gazetecilerle buluşmasında büyük sürpriz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünde Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde Genel Yayın Yönetmenleriyle bir araya geldi.

GÜNDEM, BARIŞ PINARI HAREKATI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımıyla saat 14:40’da başlayan toplantının ana gündem maddesi, Suriye’nin kuzeydoğusundaki PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekâtı oldu.

SÖZCÜ GAZETESİ DE TOPLANTIDA!

Toplantıda bir ayrıntı dikkat çekti. Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ne Sözcü Gazetesi de davet edildi. Genel Yayın Yönetmenlerinin davet edildiği toplantıya, Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz da katıldı. Bunun, Sözcü Gazetesi için de bir "ilk" olduğu belirtiliyor.

wtn5j-1570998220-5327.jpg

AYDINLIK VE ULUSAL DA TOPLANTIDA

Sözcü gazetesinin yanı sıra Erdoğan'ın toplantısında Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal da yer aldı. Aydınlık adına Tunç Akkoç, Ulusal Kanal adına ise Adnan Türkkan davet edildi.

AKILLARA DÜNDAR İLE ÖZDİL'İN TWEETLERİ VE ERDOĞAN'IN YORUMU GELDİ

Toplantıdaki bu detay, akıllara geçtiğimiz Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ın Trump'ın tehdidine karşı attığı tweetler ve Erdoğan'ın da bu tweetler konusundaki yorumu getirdi.

TRUMP TEHDİT EDİNCE...

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG’ye karşı başlattığı “Barış Pınarı Harekatı” sonrasında, ABD Başkanı Donald Trump arka arkaya yaptığı açıklamalarla Türkiye’yi tehdit etmişti.

YILMAZ ÖZDİL VE UĞUR DÜNDAR'IN TEPKİSİ

Trump'ın açıklamalarına tepki olarak Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Erdoğan’a seslenmiş ve "Başka Türkiye yok. Dik dur eğilme, yanındayız, Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye" demişti.

Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar da "Hepimiz devletin ve TSK'nın yanındayız" mesajı yayınlamıştı.

ERDOĞAN'DAN "MİLLİ BİRLİK" MESAJI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a, Sözcü yazarları Dündar ve Özdil’in bu mesajları sorulmuş, Erdoğan da, “Bundan çok mutlu olurum, bu, milli birlik durumudur" yorumunda bulunmuştu.