Erdoğan'ın hediye ettiği bisikletler Gazze'de dağıtılıyor

Filistin Sosyal İşler Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Gazze'deki "yetim ve fakir çocuklara" hediye edilen bisikletlerin dağıtımına devam etti.
Erdoğan'ın hediye ettiği bisikletler Gazze'de dağıtılıyor

Filistin Sosyal İşler Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğantarafından, Gazze'deki "yetim ve fakir çocuklara" hediye edilen bisikletlerin dağıtımına devam etti.

 

Dağıtım töreninde AA muhabirine konuşan Bakanlık Vekili Yusuf İbrahim, Türkiye'nin gönderdiği yardım gemilerinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ınGazzeli çocuklar için hediye ettiği bisikletlerin bir kısmını daha dağıttıklarını söyledi.

İbrahim, geçen kurban bayramında yardım gemisindeki 1000 bisikletten 100'ünün dağıtıldığını hatırlatarak, kalan kısmının da "yetimlere, ihtiyaç sahiplerine, kırsal bölgelerde oturan ve İsrail hapishanelerindeki tutuklu Filistinlilerin çocuklarına" verileceğini belirtti.

Türkiye'den gönderilen yardım gemilerindeki malzemelerin, Türk Kızılayı ve diğer yardım kuruluşlarının koordinasyonuyla dağıtıldığını söyleyen İbrahim, şu ana kadar 165 bin Filistinli ailenin söz konusu yardımlardan istifade ettiğini dile getirdi.

İbrahim, Türkiye'nin gönderdiği yardımların Filistinlilerin sıkıntılarını hafifletmede çok önemli rol oynadığını vurgulayarak, yardımları mümkün olan en fazla sayıdaki ihtiyaç sahibine ulaştırmak için çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.