Ereğli AK Parti Kadın Kollarından Başkan Özgüven’e ziyaret

AK Parti Ereğli İlçe Kadın Kolları, Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret ederek, ilçeye kazandırılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti.
Ereğli AK Parti Kadın Kollarından Başkan Özgüven’e ziyaret

Ziyarette konuşan AK Parti Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ilçe yönetimi ile koordineli bir çalışma ortaya koyduklarını ifade ederek, "Hepimiz yaşadığımız şehrimize hizmet için mücadele ediyoruz. Bu kapsamda belediyemizin ortaya koyduğu proje ve çalışmalar şehrimizin geleceği açısından oldukça önemli. Sayın Başkanımız hayata geçirdiği hizmetlerle Ereğli halkının gönlünde yer almıştır. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven de, kadın kollarının çalışmalarını takdirle karşıladığını kaydederek, "Ereğli Belediyesi olarak herkese hizmet ettik etmeye de devam edeceğiz. Halkımızın bizden hizmet beklentisini göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yerine getirdik. Burada bir emek veriliyorsa bu emek herkesin emeğidir. Ereğlili kadınlara yönelik proje çalışmalarımız artarak devam edecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kadın Kolları Başkanı Özkan, Başkan Özgüven'e çini işlemeli porselen tabağı hediye etti.

Kaynak: