Ereğli Belediyesi personeline imar semineri

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi personeline İmar ve Şehircilik konusunda seminer verildi.
Ereğli Belediyesi personeline imar semineri

Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş, Ereğli Belediyesinde görev yapan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeline seminer verdi.
Ereğli Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen seminere Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başkan yardımcıları Adem Erdal ve Agah Taşkın ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli ile zabıta personeli katıldı.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye personelinin her zaman kendini yenilemesi gerektiğini belirterek, “Bir kere insanların kendini yenilemesi lazım. Gelişen teknolojiyi ve yenilikleri, değişiklikleri yakinen takip etmesi lazım. Bu anlamda İmar’daki personelimizin yeni kanunlar yeni imar yönetmelikleri ve bunların takibi noktasında kendilerini geliştirmeleri ve bilgilendirilmesi gerekiyor. O açıdan bu seminerin verimli olduğu kanaatindeyim. Hafta sonu olmasına rağmen katılımın yoğun olması nedeniyle de personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Altındağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Abdurrahman Keleş, 3194 Sayılı İmar Mevzuatı konusundaki değişiklikler hakkında bilgi verdi.