Ereğli’de hobi bahçeleri yapımı sürüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi’nin Toros Mahallesi TOKİ Bölgesinde yapımını gerçekleştirdiği hobi bahçeleri yapım çalışmaları devam ediyor.
Ereğli’de hobi bahçeleri yapımı sürüyor

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Toros Mahallesinde ilk etapta 30 adet kurulacak olan hobi bahçelerinin devamını vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Göztepe Mevkisine de yapacaklarını söyledi. Hobi Bahçesinin Ereğli'de bir ilk olduğunu ifade eden Başkan Özgüven, Ereğlili vatandaşların yoğun olarak toprakla uğraştığını, özellikle kamuda çalışan ve toprakla uğraşmayan kişiler için hobi bahçelerinin önemli bir hizmet olduğunu kaydetti.
Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine yapılmakta olan hobi bahçelerinin Ereğli'ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Özgüven, sahadaki çalışmaların daha da artacağını ifade ederek, "Geçtiğimiz yıllarda altyapıya ağırlık verdiğimiz çalışmalarımız bu dönemle birlikte üstyapıda hız kazanacak. Asfalt, kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmaları yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde artarak devam edecek" diye konuştu.