Erkan Başar Gayrimenkul sloganıyla güven veriyor

Konya'da 2019 yılından bu yana büyüyerek yoluna devam eden Erkan Başar Gayrimenkul, müşteri odaklı hizmet anlayışı, şeffaf olma ve güven verme politikasıyla hizmet ediyor. 'Garantimiz Müşterilerimiz' sloganıyla hareket ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Başar, "Para bizler için ikinci planda bulunuyor. Önceliğimiz güven vermek. Bu doğrultuda da daha çok tercih ediliyoruz." dedi.
Erkan Başar Gayrimenkul sloganıyla güven veriyor

15 yaşından bu yana ticaretin içinde olduğunu ve 8 yıldır da gayrimenkul sektöründe yer aldığını söyleyen Erkan Başar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Başar, "Konya doğumluyum ve 33 yaşındayım. Yaklaşık 8 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veriyorum. Ailemizin en küçük evladıyım. 15 yaşımdan beri ticaret ile uğraşmaktayım. Ticarette farklı tecrübelerim oldu. Fakat gayrimenkul sektörüne girdikten sonra azimle yolumuza devam ettiğimiz için şu an hatırı sayılır bir marka haline geldik" ifadelerini kullandı.

1-erkan-basar.jpeg

2015'TEN BU YANA GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE

8 yıl önce gayrimenkul sektörüne giriş yaptığını dile getiren Erkan Başar, "Gayrimenkul sektörüne girişim biraz farklı oldu. Daha öncesinde tekstil sektöründeydim. Perde üzerine çalışmaktaydım. Başımdan kötü olaylar geçti ve iş yerimi kapatmak zorunda kaldım. Yaklaşık 8 yıl önce bir tanıdığım vesilesi ile gayrimenkul işine giriş yaptım." dedi.

2.jpg

EKSİDEN BAŞLADI, ŞUAN 35 KİŞİYLE HİZMET VERİYOR

Erkan Başar Gayrimenkul firmasını 2019 senesinde kurdum. Tek başıma çıktığım bu serüvende şuanda yaklaşık 35 kişilik ekiple çalışmaktayız. Sektöre eksiden giriş yaptığımı çok rahatlıkla söyleyebilirim. Sıfır değil, dediğim gibi direkt eksiden geldim. İlk ofisim Yapıcı İş Merkezi'nde açtım. Orada küçük bir ofiste yaklaşık 1 yıl kadar hizmet verdim. Daha sonraki süreçte satış müdürlüğünü yaptığım firmalar oldu. 2019 yılına geldiğimizde sistem kurmaya karar verdim. Bu kararım doğrultusunda da Erkan Başar Gayrimenkul markamızı kurduk. 2 kişi ile başladık ve şuan 35 personelle Konya'ya hizmet veriyoruz. Şehrimizde 3 farklı şubemiz bulunuyor." şeklinde konuştu.

3.jpg

'BAŞARDIĞIMIZI GÖRDÜKÇE AZMETTİK'

Zor günler geçirdikleri süreçte başardıklarını gördüklerinde daha çok isteyerek azmettiklerini söyleyen Erkan Başar, "Çok zorluk çektik ama zamanın her şeyin ilacı olduğunu gördük. Gün geçtikçe, başardığımızı gördükçe azmettik, daha çok istedik. Tecrübe, sabır, güven ve disiplin temel prensibimiz oldu." dedi.

4.jpg

'ŞEFFAF VE GÜVEN ODAKLI BİR FİRMAYIZ'

Şeffaf ve güven odaklı bir firma oldukları için müşteriler tarafından tercih edildiklerini kaydeden Erkan Başar, "Firmamızın tercih edilir olmasının sebebi bize göre şeffaf ve güven odaklı ticaret yapmamızdan kaynaklıdır. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi 'Garantimiz Müşterilerimiz' diyoruz. Para bizler için ikinci planda bulunuyor. Önceliğimiz güven vermek. Bu doğrultuda da daha çok tercih ediliyoruz." ifadelerini kullandı.

5.jpg

HEDEF DAHA DA BÜYÜMEK

Önümüzdeki dönemde belli şehirlerde de şubeleşerek büyümeyi hedeflediklerini dile getiren Erkan Başar, "ileriye dönük hedeflerimiz gün gün değişiyor. Şuanda Konya'da Erkan Başar Gayrimenkul ofisleri 3 adet bulunuyor ve yeterli diye düşünüyorum. Öyle tüm Türkiye'de şubeleşeceğiz diye asla demem, diyemem. Sadece belirli bölgelerde bulunan şehirlerde yeni yerler açarak büyümeyi hedefliyoruz diyebilirim." şeklinde konuştu.

6.jpg

'GÜVENİ KIRILAN MÜŞTERİLERİ KAZANIYORUZ'

Daha önce emlak sektöründe güvenleri kırılan müşterilerin Erkan Başar Gayrimenkul ile iş yaptıktan sonra memnun olduğunu ve onları kazandıklarını belirten Erkan Başar, "Bizi gayrimenkul sektöründe başarılı kılan faktörlerin en önemlisi; daha öncesinde güveni kırılmış müşterilerimizin güvenini kazanabilmemizdir. Bu güveni kazanabilmemizin sebebi de tamamıyla şeffaf ve dürüst bir şekilde çalışma politikamız sayesinde olmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımızla sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.

7.jpg

Etiketler :