Eroğlu: Türkiye çok daha büyüyecek, büyük bir güç olacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Silahlı İHA'ları yapmaya başladık. Toplar, tüfekler birtakım silahlar yapılmaya devam ediliyor. Türkiye çok daha büyüyecek, büyük bir güç olacak." dedi.
Eroğlu: Türkiye çok daha büyüyecek, büyük bir güç olacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin Zonguldak İl Başkanlığının Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin dünyanın en büyük partilerinden biri olduğunu söyledi. 

PKK terör örgütünün arkasında bazı ülkelerin bulunduğuna işaret eten Veysel Eroğlu, şöyle konuştu:

"Şanlı bayrağımız ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Ezanlar minarelerde ilelebet okunacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah teröristlerle her türlü mücadeleyi sonuna kadar yapacağız. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücadelemiz sürecek. Tek vatan, devlet ve bayrak diyoruz. Bu devlet ilelebet payidar olacaktır. Bütün şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Şehitler ölmez. Hepimiz şehadet şerbetini içmeye hazırız. Şehitlerin kanları yerde bırakılmayacak."

Türkiye Cumhuriyeti'nin, AK Parti sayesinde güçlü olduğunu ifade eden Eroğlu, "Geçmişte çıkarma gemimiz yoktu, çıkarma yapamıyorduk. Ordumuzun silahlarını dışarıdan alıyorduk. Artık bütün silahlar Türkiye'de yapılıyor. Dünyada 6 ülke tarafından silahsız insansız hava araçları (İHA) yapılıyor. Biz de o ülkelerin içerisindeyiz. Silahlı İHA'ları yapmaya başladık. ATAK helikopteri yapılıyor. Toplar, tüfekler birtakım silahlar yapılmaya devam ediliyor. Türkiye çok daha büyüyecek, büyük bir güç olacak."