Erol Yaralı: Bizim davamız vefa davasıdır

Meram Belediyesi için AK Parti’den aday adayı olan Erol Yaralı, gazetemiz Yeni Haber’i ziyaret ederek aday olması halinde yapacağı çalışmalardan bahsetti.
Erol Yaralı: Bizim davamız vefa davasıdır

Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu ile görüş alışverişinde bulunan Yaralı, “Bizim davamız bir vefa davasıdır, bir erdem, bir ahlak davasıdır. Bu davanın yolunda ben de varım. Bu emaneti omuzlarımızın gücü yettiğince hep birlikte geleceğe, gelecek nesillere taşıyabilmek için AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldum” dedi.

EROL YARALI KİMDİR?    
Erol Yaralı, 12 Ağustos 1978'de Konya Altınekin'de dünyaya geldi. 1995 yılında Altınekin Lisesini bitirdi. Lise yıllarında Altınekin Derneği'nin kurulmasında ve dernek faaliyetlerinde bulunarak birçok öğrenciye burs ve birçok yoksula yardım ile başlayan hayır kapısı hızla büyüyerek ilerledi. 1998 yılında başladığı Önlisans eğitimini Eskişehir'de bitirdikten sonra, 2002 yılında da Lisans eğitimini burada tamamlayarak İktisat Fakültesini bitirdi. 2007 yılında Meram Belediyesi'nde göreve başladı. 10 yıl belediyenin çeşitli müdürlükleri ve birimlerinde görev alarak, belediyecilik tecrübesine kavuştu. 2013 yılında, yurtdışında dil ve mesleki konularda eğitim aldı. 2017 yılında belediyedeki görevinden ayrıldıktan sonra halen serbest meslek erbabı olarak ticaretle uğraşmaktadır. Yaralı, evli ve iki çocuk babasıdır.