Erzurum gençliği, Erzurumspor için bir arada

Erzurumlu genç iş adamları Erzurumspor'un genç başkanı Dilaver Yılmaz ile bir araya geldiler.
Erzurum gençliği, Erzurumspor için bir arada

Erzurumlu genç iş adamları Erzurumspor'un genç başkanı Dilaver Yılmaz ile bir araya geldiler. Erzurumspor'un konuşulduğu görüşmede, gençlik üzerine müzakere edildi.

Erzurum'un en aktif gençlik hareketlerinden biri olan ERGİM (Erzurum Genç İş Adamları Meclisi) Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Erzurumspor'un genç Başkanı Dilaver Yılmaz ile bir araya geldiler. Erzurum'daki spor faaliyetleri ve sporcuların masaya yatırıldığı görüşmede, spor alanında yapılacak olan çalışmalar ile alakalı istişarede bulunuldu.

Erzurumspor'un genç Başkanı Dilaver Yılmaz ile bir araya gelen ERGİM Yönetim Kurulu ve üyeleri, Başkan'ın hedeflerini ve çalışmaları hakkında bilgi edindiler. Yapılan görüşmeye ERGİM Başkanı Kağan Alparslan Çakır başta olmak üzere, Erzurumlu genç iş adamları NESCE Group Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Çelik, Tevazu Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Avcı, Hizmet Sigorta Şirketi sahibi Murat Çamurlu katıldı. Yapılan görüşmede düşüncelerini dile getiren Erzurumspor Başkanı Yılmaz, Erzurum'un büyük bir gençlik potansiyeline sahip olduğunu, bu potansiyelin spora da yansıyacağına inandığını belirtti.

Erzurumspor'un da genç yeteneklerle önemli yere geleceğine inandığını belirten Yılmaz, "Erzurum'da gençler her geçen gün daha da çok söz sahibi oluyor. Gençlerin kendine güvenmesi halinde başaramayacakları hiçbir şey yoktur. 15 Temmuz hain darbe girişiminde meydanlara akın eden o genç ruh, artık hem iş dünyasında hem sporda hem de daha bir çok alanda kendini belli etmeye başladı. İnşallah Erzurum'un gençleri Erzurumspor'a da sahip çıkarak hepimizin takımı, şehrimizin takımını daha ileri seviyelere beraber taşımış olacağız. Bu anlamda ben gençlerimize güveniyorum" dedi.

Erzurumspor'un yeni sezonda daha iddialı bir takım olması için çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Başkan Yılmaz, tam profesyonel bir kulüp için önemli adımlar atarak çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Erzurumspor'un hem tecrübeli hem de genç bir takım olması için de adımlar attıklarını ifade eden Yılmaz, Erzurumspor'un en iyisine layık olduğunu ve dolayısıyla da en başarılı takım olma yolunda da emin adımlarla yürümeye devam edeceğini dile getirdi.

Başkan Dilaver Yılmaz ile bir araya gelen Erzurum'un genç ve dinamik iş adamları, Erzurumspor için ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını ifade ettiler. Erzurumspor'un başarısı, tüm Erzurum'un başarısı olduğunu kaydeden iş adamları, daha dinamik ve heyecanlı bir şehir için gençlere daha çok fırsat verilmesi gerektiğini belirttiler. Erzurum'un gençlerle şaha kalkacağını vurgulayan iş adamları, Erzurumspor'un başkanlık koltuğunda genç bir ismin bulunması da kendilerine gurur verdiğini ifade ettiler.

Başkan Dilaver Yılmaz ile yapılan görüşme hakkında değerlendirmelerde bulunan ERGİM Başkanı Kağan Alparslan Çakır, Erzurumspor Başkanı Yılmaz'ın kendileri adına gurur verici bir isim olduğunu belirtti. ERGİM'in kurulduğu günden itibaren Erzurum'u daha da gençleştirmeye çalıştıklarını ve bu doğrultuda fikirlerini ve görüşlerini beyan ettiklerini söyleyen Çakır, Erzurum'da gençliğin daha da çok söz sahibi olacağına inandığını belirtti.

Erzurumspor'un bu sezon da başarılı bir grafik sergileyeceğine inandıklarını kaydeden Çakır, "Takımına canı gönülden bağlı olan biz taraftarlara düşen, takımını hiçbir zaman yalnız bırakmamaktır. Erzurumspor'un bundan sonra daha başarılı olacağına inancım tamdır ve inşallah bu sezon Süper Lig'e çıkmayı başaracağız" diye konuştu.

Erzurum gençliği, Erzurumspor için bir arada