Eski büyükelçi ve milletvekili Bölükbaşı'nın vefatı

MHP Grup Başkanvekili Akçay: - "Politikacı bir ailenin oğlu olarak birikime, tecrübeye, ferasete ve ufka sahip bir insandı. Sadece partimiz için değil ülkemiz için önemli kayıp olmuştur"
Eski büyükelçi ve milletvekili Bölükbaşı'nın vefatı

ANKARA (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, emekli büyükelçi ve eski milletvekili Ahmet Deniz Bölükbaşı'nın vefatının sadece partileri için değil Türkiye için önemli bir kayıp olduğunu belirtti.

Akçay, Bölükbaşı'nın hayatını kaybettiği Başkent Üniversitesi Hastanesine gelerek ailesine başsağlığı diledi.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Akçay, Bölükbaşı'nın vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bölükbaşı'nın tedavisinin uzun süredir sürdüğünü hatırlatan Akçay, kendisine Allah'tah rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Akçay, şunları söyledi:

"MHP'nin eski genel başkan yardımcısı, Ankara milletvekili ve bizim de çok kıymetli ağabeyimiz, ismiyle müsamaha, deniz gibi bilgiyle dolu bir diplomat büyüğümüzü kaybettik. Eserleri vardı. Politikacı bir ailenin oğlu olarak birikime, tecrübeye ferasete ve ufka sahip bir insandı. Sadece partimiz için değil, ülkemiz için önemli kayıp olmuştur."

Öte yandan Deniz Bölükbaşı'nın eşi Sema Bölükbaşı ve kızı Zeynep Bölükbaşı'nın bir süre önce hastaneden ayrıldığı, taziyeleri evlerinde kabul edeceği öğrenildi.

Kaynak: