Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde eski eşi ve kayınvalidesini tabancayla öldürüp eski yengesini de yaralayan kişi intihar etti.
Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti

O.K, (34) bir süre önce boşandığı ve ailesinin yanında ikamet eden M.Ö. (23) ile konuşmak için kayınvalidesi S.Ö'nün (60) Divanlı Mahallesi Güllü Hoca Caddesi'ndeki evine geldi.

Burada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu O.K, yanındaki tabancayla M.Ö, S.Ö. ve yengesi K.Ö'ye tabancayla ateş etti. O.K, daha sonra aynı tabancayla kendisini vurdu.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri M.Ö ve S.Ö'nün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken O.K. ve K.Ö. Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

O.K, hastanede kurtarılamadı, K.Ö'nün ise tedavisi sürüyor.

ANNE VE KIZI YAN YANA DEFNEDİLDİ

Kahramanmaraş'ta Oğuzhan Kuşat tarafından tabancayla vurularak öldürülen Mislina Ölmez ile annesi Sadet Ölmez'in cenazeleri otopsinin ardından adli tıptan alınarak Şeyh Adil Camii'ne getirildi. Helallik alınması, cenaze namazlarının kılınmasının ardından Kapıçam Şehir Mezarlığı'na götürülen Mislina Ölmez ve annesi Sadet Ölmez, gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti

20 GÜN UZAKLAŞTIRMA VERİLMİŞ

Öte yandan Mislina Ölmez ile Oğuzhan Kuşat'ın depremden sonra birlikte kaçtıkları, ailelerinin izin vermesiyle evlendikleri belirtildi. Bir süre sonra aralarında şiddetli geçimsizlik yaşayan çiftin boşandığı ancak Oğuzhan Kuşat'ın eski eşini tehdit etmeye başladığı iddia edildi. Mislina Ölmez'in 20 Temmuz'da Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Oğuzhan Kuşat'ın kendisini tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu, bunun üzerine Kahramanmaraş Aile Mahkemesi'nin Kuşat hakkında 20 gün uzaklaştırma kararı verdiği ortaya çıktı.

Eski eşi ile kayınvalidesini öldürüp, intihar etti

Etiketler :