Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çocukları bilgilendirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir il Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği koordinesinde Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma...
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çocukları bilgilendirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir il Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği koordinesinde Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ve narkotik köpek timi ekipleri, Şükrü Seven İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

İlkokul öğrencilerine "Tim Jandarma" isimli animasyon çizgi filmi izlettirilerek jandarmanın görevleri ile ilgili bilgilendirme yapılırken, ortaokul öğrencilerine ise Jandarma Asayiş Timleri, Trafik Timleri, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timleri ve Köpek Timlerinin görevlerini anlatan tanıtım videoları izletildi.

Öğrencilerin, jandarma hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanan etkinlikte, ayrıca okul ve okul çevresinin güvenliği ve kişisel güvenlik tedbirleri konusunda bilgilendirilmede bulunuldu.

İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy da ilk ve ortaokulda öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti. Jandarma çocuk dergisi, çevre koruma el broşürü, jandarma trafik timleri boyama kitabı, Türk bayrağı gibi çeşitli hediyeler dağıttı.

Kaynak:

Etiketler :