Eskişehir Valiliği vatandaşları bilgi kirliliğine karşı uyardı

Eskişehir Valiliğinden, FETÖ darbe girişimi sonrası ortaya çıkan bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi adına Valilik ve bağlı kurumlardan yapılan bilgilendirmelerin dışındaki kaynaklara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.
Eskişehir Valiliği vatandaşları bilgi kirliliğine karşı uyardı

Eskişehir Valiliğinden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası ortaya çıkan bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi adına Valilik ve bağlı kurumlardan yapılan bilgilendirmelerin dışındaki kaynaklara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya yönelik 15 Temmuz Cuma akşamı, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarınca darbe girişiminde bulunulduğu, aziz milletin sağduyusu sayesinde bu girişimin engellendiği belirtildi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Eskişehir'de de yaşanan bu sürecin dikkatle izlendiğini vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu süreç zarfında bilgi kirliliğinin önüne geçebilmek adına yazılı ve görsel basın ile kamuoyunun Eskişehir Valiliği ve bağlı olan kurumlar tarafından yapılan bilgilendirmeler dışındaki hiçbir kaynağa itibar etmemelerini önemle duyururuz."