Eskişehir'de asayiş

Kaçak sigara operasyonlarında 19 bin 184 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Eskişehir'de asayiş

Eskişehir'de düzenlenen 2 ayrı operasyonda 19 bin 184 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Iğdır'dan Bursa'ya giden bir kamyonda kaçak sigara götürüldüğü bilgisine ulaştı.

Harekete geçen emniyet güçleri söz konusu aracı kent girişinde durdurdu. Kamyonda yapılan aramalarda 5 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Diğer operasyonda ise Erzurum'dan bir kamyona yüklenen kaçak sigaraların İstanbul'a götürüleceği ihbarını alan polis, yol güzergahındaki Samsun polisiyle irtibata geçti.

Samsun girişinde durdurulan kamyonda yapılan aramalarda 13 bin 434 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Toplamda 19 bin 184 paket kaçak sigarayı muhafaza altına alan emniyet güçleri, olaylarla ilgili M.K, Y.B. ve M.C'yi gözaltına aldı.

- Uyuşturucu maddeye karşı çalışmalar devam ediyor

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Emniyet güçlerinin çalışmaları kapsamında 19 kişi hakkında "Kullanmak amacı uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.

Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 12 kullanımlık bonzai, 325 gram kubar esrar ve 17 adet ecstasy hap ele geçirildi. Çalışmalar kapsamında ayrıca 92 kişinin GBT kaydına bakıldı.