Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir'de, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, uyuşturucu madde sattığı öne sürülen 2 şüpheli...
Eskişehir’de uyuşturucu operasyonu

Eskişehir'de, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, uyuşturucu madde sattığı öne sürülen 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, gelen bir ihbarı değerlendiren Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 şüpheli şahsı "uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından yakaladı. Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramada 733 gram esrar maddesi, 2 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 15 adet dolu kartuş ele geçirdi.

Ayrıca operasyon yapılan adresten uyuşturucu madde alan ve "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan 1 şüpheli şahıs yakalanırken, şahıstan 1,40 gram sentetik kannabinoid maddesi elde edildi.

Öte yandan uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: