Eskişehirspor Tahkim'e gidiyor

TFF 1. Lig'de Göztepe maçındaki olayların ardından 3 puanı silinen Eskişehirspor, karara Tahkim Kurulu'nda itiraz edecek.
Eskişehirspor Tahkim'e gidiyor

Göztepe maçındaki olayların ardından 3 puanı silinen Eskişehirspor, karara Tahkim Kurulu'nda itiraz edecek.
Kararı eleştiren kulüp başkanı Halil Ünal, 6 puanlarının gasp edildiğini iddia etti.

Göztepe maçının son dakikalarında sahadan çekilen Eskişehirspor, 3-0 hükmen yenik sayıldı. 3 puanı da silindi. Kulüp Başkanı Halil Ünal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun kararına tepki gösterdi.

Ünal, "Bana göre 6 puanımız gasp edildi. Bu konuda çok üzgünüm. Ben puan silmeye karşı bir başkanım. Burada bizim puanımızı silemezler. En ufak bir hakları yoktur. Sonuna kadar tahkimde hakkımızı arayacağız, puanlarımızı istiyoruz." diye konuştu.

Eskişehirspor – Bandırmaspor maçının Ankara'da oynanması

Halil Ünal, Eskişehirspor- Bandırmaspor maçının yeni stat yerine Ankara´da oynanmasını da değerlendirdi.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal, "Stadyumun devir teslim işleri yapılmamış. Devir teslim işleri yapıldıktan sonra TOKİ Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne devredecek. Biz de Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nden resmi olarak kiralayacağız kulübümüze. Yeni stadyuma birlik beraberlik içerisinde Eskişehirspor sevgisini, Eskişehirspor büyük efsane taraftarının ne olduğunu gösterebilecek şekilde full inşallah Malatya maçıyla girelim arzusundayız." ifadelerini kullandı.