ETSO’dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından, 2016 yılında açılması planlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin üçüncüsünün 15-18 Ağustos 2016 tarihleri arasında düzenleneceği duyuruldu.
ETSO’dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri

ETSO ve Edirne KOSGEB Hizmet İl Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne başvuruların yoğun olması üzerine adaylar için mülakat düzenlendi.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin mülakatları Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. KOSGEB Edirne Hizmet Müdürlüğü birim uzmanları tarafından tek tek başvuruları değerlendirilen ve görüşmeye alınan adaylar arasından eğitim almaya hak kazanan toplam 30 kişi ve yedekleri seçildi.

Eğitimleri tamamlayan girişimci adayları, işletmelerini kurduktan sonra KOSGEB veri tabanına kayıt olarak hazırladıkları iş planları ile KOSGEB'e başvuruda bulunacaklarını kaydeden ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, "KOSGEB Komisyonu tarafından iş planları onaylanan girişimciler, KOSGEB desteklerinden faydalanmaya hak kazanacak" dedi.

ETSO’dan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri

Kaynak: