Ev sahibi gelince hırsızın yaptıkları şoke etti

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde eve giren bir hırsız ev sahibinin geldiğini görünce kapıya dolap koyduktan sonra ziynet eşyalarını çalıp ortadan...
Ev sahibi gelince hırsızın yaptıkları şoke etti

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde eve giren bir hırsız ev sahibinin geldiğini görünce kapıya dolap koyduktan sonra ziynet eşyalarını çalıp ortadan kayboldu.

Olay Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ev sahibi S.K. eşi ile birlikte Babaeski ilçesine gitti. Babaeski'den Lüleburgaz'a dönen S.K. saat 22.30 sıralarında şarjda olan cep telefonunu almak için eve girmeye çalıştı. Kapıyı anahtarla açmak isteyen S.K., kapının arkasına elbise dolabının konduğunu fark etti. Bunun üzerine kapıyı ittiren ev sahibi, içeride yabancı bir şahsın olduğunu belirledi.

İçeride birken dışarıda iki oldular

Ev sahibinin kapıyı açmaya çalıştığını gören hırsız ise balkon kapısından atlayarak kaçmaya çalıştı. Bunun üzerine balkon kapısından atlayarak hırsızın peşine düşen ev sahibi, dışarıda bir kişinin daha bu şahsa katıldığını gördü. Dışarıda sayıları ikiye çıkan hırsızlar, kentte bulunan Gençlik Parkı civarında henüz plakası bilinmeyen araçla ortadan kaybolarak kayıplara karıştı.

Eve gelince gözlerine inanamadı

Hırsızları yakalamadan ikametine dönen S.K. eşiyle birlikte evde yaptıkları kontrolde bir adet bileziğin, bir adet altın saatin ve şarjda takılı olan cep telefonunun çalındığını tespit etti. Polis ekiplerine başvuran ev sahibi S.K. ikametine girerek eşyalarını çalan şahıs ve şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etti. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

İHA