Eyüpsultan Okullararası Basketbol Turnuvası sona erdi

Eyüpsultan Belediyesi tarafından "Her Yerde Spor, Herkese Spor" sloganıyla düzenlenen Okullar Arası Basketbol Turnuvası sona erdi.
Eyüpsultan Okullararası Basketbol Turnuvası sona erdi

Eyüpsultan Belediyesi tarafından "Her Yerde Spor, Herkese Spor" sloganıyla düzenlenen Okullar Arası Basketbol Turnuvası sona erdi.

Eyüpsultan Okullar Arası Basketbol Turnuvası'nda ilçede bulunan 44 okuldan 528 öğrenci, genç erkek, genç kız, yıldız erkek, yıldız kız, küçük erkek, küçük kız ve minik erkek olmak üzere 7 ayrı kategoride mücadele etti.

Turnuvanın son karşılaşması ise küçük erkekler kategorisinde Kemerburgaz Doğa Koleji ile Özel Hisar Okulları basketbol takımları arasında oynandı. Karşılaşmayı Kemerburgaz Doğa Koleji 34-30'luk skorla kazandı.

Son karşılaşmanın ardından, müsabakaların oynandığı Şehit Öğretmenler Ortaokulu Spor Salonu'nda kupa töreni düzenlendi. Törene Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Selahattin Temiz de katıldı.

Kupalarını Başkan Aydın'ın elinden aldılar

Törende ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları Başkan Remzi Aydın tarafından verildi. Kupa sevinci yaşayan öğrenciler Başkan Remzi Aydın'a, spora ve öğrencilere verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederken bu mutlu anı fotoğrafladılar.

"Eyüpsultan'da sporu daha da yaygınlaştıracağız"

Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Aydın "Yine bir turnuvamızı bitirmiş olduk. Eyüpsultan ilçesindeki ortaokul ve liselerimiz arasında toplam 7 kategoride düzenlenen basketbol turnuvası bugün sonuçlandı. Turnuvaya devlet okullarımız ve özel okullarımız katıldı. Özellikle son yıllarda bu tür sportif turnuvalar yoğun bir şekilde gerçekleşiyor. Çocuklarımız çok yetenekli, spora çok yatkınlar ve imkan tanındığında gerçekten çok güzel şeyler yapabiliyorlar. Hepsinden önemlisi sporun doğal olarak içinde barındırdığı dostluğu, kardeşliği burada yaşadık. İnşallah Eyüpsultan'da bütün branşlarda sporu daha da yaygınlaştıracağız. Umuyorum ki bu çocuklarımızın arasından çok başarılı sporcularımız çıkacak" dedi.

İHA