Eyüpsultan'dan Afrin'deki Mehmetçiğe destek

İSTANBUL (AA) - Eyüpsultan Belediyesi tarafından Afrin'de terör örgütlerine yönelik yürüten operasyonlara katılan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) destek...
Eyüpsultan'dan Afrin'deki Mehmetçiğe destek

İSTANBUL (AA) - Eyüpsultan Belediyesi tarafından Afrin'de terör örgütlerine yönelik yürüten operasyonlara katılan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) destek olmak amacıyla başlatılan çalışma kapsamında, Mehmetçiğe gönderilmek üzere 500 powerbank toplandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eyüpsultanlı vatandaşlar, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiğe destek amacıyla çalışma başlattı.

Çalışma kapsamında toplanan 500 civarında powerbank, güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere belediye başkanı Remzi Aydın'a teslim edildi.

Kemerburgaz Mithatpaşa Mahalle Muhtarlığında düzenlenen programda konuşan Aydın, kampanyaya katkı ve destek veren öğrencilere, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Afrin'de Türkiye ve çocukların geleceği için mücadele eden Mehmetçiğe ufak da olsa bir katkı sunmak istediklerini belirten Aydın, "Esas itibariyle Mehmetçiğimizin herhangi bir şeye ihtiyacı yok. Devletimiz çok güçlü ve her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Yapılan istisnai bir durum. Bizim yaptığımız yangına bir karıncanın su taşıması misali. 500 civarında powerbank, Afrin'de canlarını ortaya koyup kahramanca savaşan Mehmetçiğimize gönderilmek üzere sembolik anlamda teslim alındı. Halkımız Eyüpsultan'a yakışanı yapıyor." ifadelerini kullandı.

Programa, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve Halis Kutmangil Lisesi öğrencileri katıldı.



Kaynak: