F.Bahçe'den sürpriz Vitor Pereira kararı!

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın durumu sorgulandı. Yönetim, hocanın şimdilik görevine devam etmesine karar verdi.
F.Bahçe'den sürpriz Vitor Pereira kararı!

Monaco’ya elenmenin faturasını Portekizli hocaya kesen sarı-lacivertliler, dün Pereira ile bir araya geldi. Monaco maçında turun kaybedilmesinden sorumlu tuttukları hocanın taktiğini sorgulayan yönetim, özellikle üçlü savunmada ısrar edilmesini eleştirdi. Bu takımın dörtlü defansı da başarabileceğini dile getirenFenerbahçe Yönetimi, Pereira’nın yanlış taktikle sahaya çıktığını ifade etti.

Fenerbahçe bir yandan teknik direktör arayışlarına başlarken, Pereira’ya da son bir şans daha verildi. Portekizli çalıştırıcı eğer kısa sürede takım toparlanmazsa B planı devreye girecek.

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik adam ile devam etmesinin iki önemli sebebi bulunuyor. Bunlardan biri, ekibiyle birlikte kulüpten aldığı 4 milyon euro maaş... Portekizli’yi göndermeleri halinde bu parayı tazminat olarak ödemek zorunda olan sarı-lacivertliler, yeni teknik adam için de ayrıca bir mali yükün altına girecek. 

Diğer bir etken de, yeni sezon öncesi takımın başına iyi bir teknik adam getirilmesinin zor olması... Bunun bilinciyle hareket eden Fenerbahçe Yönetimi, en azından arayışta bulunduğu dönem içerisinde Pereira ile devam edecek ve takımı rayına sokması için bekleyecek.

‘Hedef final’

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon final oynamayı hedeflediklerini söyledi.

Avrupa Ligi’ndeki rakipleri Grasshoppers’ı FB TV’ye değerlendiren Ozan Balaban, Monaco’ya kötü hakem nedeniyle elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Balaban, Avrupa Ligi’nde final oynayabilecek güçleri olduğunu kaydedip, “Biz çok iyi bir takımız. Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamak” dedi.