Farukiye Vakfı referandum kararını açıkladı!

Ankara merkezli Farukiye Vakfı, 16 Nisan referandumunda oylarının EVET olacağını açıkladı.
Farukiye Vakfı referandum kararını açıkladı!

Farukiye İlim Araştırma Yayma ve Yardımlaşma Vakfı, referandum kararlarını yazılı şekilde açıkladı.

İşte Farukiye Vakfı'ndan yapılan açıklama:

Dünyanın dört bir yanında İslam ülkelerini kan ve göz yaşına boğan; kadın, çocuk, ihtiyar demeden acımasızca katleden emperyalist Yahudi ve Hristiyanlar, adeta ümmetin son kalesi olarak görülen Türkiye’ye karşı da küresel bir şer ittifakı oluşturarak ülkemize diz çöktürmek, ümmetin umutlarını boşa çıkarmak istiyorlar. 

Son günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında ülkemize ve milletimize yöneltilen suçlamalar, güvenlik güçlerimize ve halkımıza karşı içte ve dışta artan saldırıların arkasında hiç şüphesiz küresel güçlerin hain planları vardır. İçeriden ve dışarıdan yöneltilen tüm bu saldırıları ve hain planları boşa çıkarmak için dün olduğundan daha fazla birlik ve beraberliğe, bu birlik ve beraberliği daha da pekiştirecek, ülkemizin önünü açacak güçlü ve etkili bir yönetim sistemine ihtiyacımız var. 

Bu kapsamda; çift başlılığı ortadan kaldırarak kurum ve kuruluşların daha hızlı ve etkin bir şekilde görev yapmasını amaçlayan ‘Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin, ‘Büyük Türkiye’ ideali için hayırlı bir başlangıç olacağı kanaatindeyiz. Bu sistemin devreye girmesiyle, tüm dünyadaki mağdur ve mazlum milletlerin umudu olan Türkiye, bir adım daha bu hedefine yaklaşmış olacaktır. 

Bayrağımızı yere düşürmek, ezanımızı susturmak isteyen iç ve dış hainlere, terör örgütlerini besleyerek her fırsatta üzerimize salan ikiyüzlü Avrupa ülkelerine karşı biz de Farukiye Vakfı olarak ülkemizin önünü açacak, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için ‘Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin oylanacağı 16 Nisan tarihindeki referandumda ‘EVET’ diyeceğiz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.