Fatih Altaylı'dan Hakan Ünsal-FETÖ itirafı!

G.Saray'ın eski yöneticisi Fatih Altaylı, Hakan Ünsal'ı takım arkadaşlarını cemaate sokmaya çalıştığı için takımdan gönderdiğini söyledi.
Fatih Altaylı'dan Hakan Ünsal-FETÖ itirafı!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, Habertürk'teki röportajında Galatasaray'dakicemaat yapılanması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Altaylı'nın kritik soruya verdiği çarpıcı cevap;

- Son günlerin en önemli tartışması, zamanında Fethullah’ı ziyarete giden G.Saraylı futbolcular. G.Saray’da siz de yöneticilik yaptınız. Futbolcuların arasına bu kadar sızmayı nasıl başarabildiler?

Bu oyuncuların büyük bölümü benim zamanımda yoktu. Sağır sultan bile duydu ve biliyor ki, ben Galatasaray’da bu yapıyla mücadele eden ilk ve belki de tek insanım. Benim 2. başkanlığım döneminde bunların son kalıntılarını takımdan temizlemek için mücadele ettiğimi çok iyi bilir. Hakan Ünsal’ı bu takımdan kim gönderdi? Kim o dönem İslamcı basının hedefi oldu? Açın arşivlere bakın. 

HAKAN ÜNSAL'I GÖNDERDİM

O dönem futbolculara haber yolladım. ‘Kimsenin ibadetine karışmam. Ama genç futbolcuları tarikatlara sokmaya çalışmanıza, birtakım yerlere, zikirlere götürmenize izin vermem. Yapanı bu kulüpte barndırmam’ diye. Hakan Ünsal buna tepki göstermiş. Ben de onu ve onun etkisindeki bir başka futbolcuyu gönderdim takımdan. 

Kimsenin dinsel ya da cinsel tercihine karışmam ama bunu başkalarına empoze etmeleri, bu yolla takım içinde hizipler ve göç odakları oluşturmalarına izin vermem dedim o zaman. O günlerde bir gazeteci bana sormuştu bu durumu. Ben de “Türkiye ne kadar müslümansa, G.Saray da o kadar müslümandır” yanıtını vermiştim. Bunu soran Oray Eğin’miş. Hatırlamıyorum. Ama geçen gün kendisi yazmış. G.Saray’da Divan Kurulu’na resmi olarak bir yazı ile başvurup “G.Saray futbol takımındaki Fethullahçı örgütlenmenin araştırılmasını” isteyen kişi de benim.