Fatih Terim giderse ekip hazır

Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu isimli programda Arda Turan ile Fatih Terim arasında geçen olaylarla ilgili konuşulan iddiaları gündeme getirdi.
Fatih Terim giderse ekip hazır

İşte Erman Toroğlu'nun çarpıcı açıklamalar:

"Para konusunu bir tarafa koyalım. İşin daha kötüsü öbür tarafta var.Fatih Terim diyor ki, "Benden özür dilemesinler. Bana bir şey yapmadılar" Fatih Hoca ile bu konuyu konuşmadın ben, sana ne dediler, ne yaptılar, ne yapmadılar."

"Arda, Terim'e krampon fırlattı"

"Fakat, şimdi söylenilenler, bir; Arda'nın elindeki kramponları Fatih Terim'in önüne doğru attığı. İki; Arda'nın elindeki kağıtları Fatih Terim'e doğru fırlattığı."

"Üç; sabaha kadar kumar oynandığını, sabahleyin de Arda'nın uykusuz kaldığı için antrenmana çıkmadığı. Bunlar hep konuşulanlar."

Milli Takım kampında transfer pazarlığı

"Dördüncü; odaya geliyor Fatih Hoca, kapıyı zorluyor, kitliyor. Açıyorlar kapıyı, içeride transfer pazarlığı var. Caner'in transferi konuşuluyor. Arda da (Fatih Terim'e) "Niye geldin, dışarı çık" diyor. İçeride menajerler de var."

"Burak'ın Tümer'i hırpalaması. Olayın içinde Caner'in de olduğu. Ben hepsini söyledim, bunlar doğru mu, yoksa yanlış mı?"

"Şimdi bu iddialar nereye varıyor, "Türkiye Futbol Federasyonu, Arda Turanvasıtasıyla Fatih Terim'i dövüyor." Daha ileri gidiyorum, 2 Milli maç kötü giderse, bu TV programı Arda'ya yaptırılıyor, Fatih Terim tukaka yapılacak."

Aykut Kocaman ve Şenol Güneş iddiası

"Şimdiden bir ekip tarafından Aykut Kocaman hazırlanıyor. Hatta, Beşiktaş'ta ters giderse Şenol Güneş de soyunduruluyor."