Fatih Terim, isyan etti!

Galatasaray’da transfer isteyen teknik direktör Fatih Terim, yönetimden ‘Sponsor bulamadık, oyuncu satamadık’ cevabını aldı. Tecrübeli hocanın yakın çevresine ‘Sponsoru da mı ben bulayım, Oyuncuyu da mı ben alayım?’ dediği öğrenildi
Fatih Terim, isyan etti!

Galatasray, Muğdat Çelik ve Henry Onyekuru'yu transfer ettikten sonra transferde duraklama dönemine geçti. Sarı-kırmızılılarda savunmaya, orta sahaya ve forvete takviye isteyen teknik direktör Fatih Terim, yönetimle bir araya geldi. Yönetim, "Hocam sponsor bulamadık. Oyuncu satamadık. Bu yüzden tıkandık" dedi. Bu görüşmeden sonra Fatih Terim'in moralinin bozulduğu ve yakın çevresine, "Sponsoru da mı ben bulayım, Oyuncuyu da mı ben alayım?" dediği öğrenildi.

OYUNCU SATIŞI BEKLENİYOR

Tecrübeli Çalıştırıcının yakın çevresine yaptığı açıklamalarda, "Transferde geç kaldık" dediği de bildirildi. Galatasaray taraftarları da sosyal medyadaki yorumlarında yönetimi transfer konusunda eleştiriyor. Şampiyon kadronun üzerine iki takviye yapan Galatasaray, oyuncu satışı yapmadan transfer yapamıyor. Kaynak arayışında olan sarı-kırmızılı yönetim, Badou Ndiaye ve Emre Akbaba transferlerine odaklandı.