Fatih Yılmaz: İstediğimiz yerde olacağız

Konyaspor yönetimi, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanlığı’na yeniden seçilen Recep Çınar’a “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirdi
Fatih Yılmaz: İstediğimiz yerde olacağız

Konyaspor’da Başkan Fatih Yılmaz, Asbaşkan Mehmet Günbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Zekeriya Coşar, Recep Çınar’ı TSYD Konya Şube Başkanlığı’na yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik etti ve yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Fatih Yılmaz burada yaptığı konuşmada “Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu, personeli, taraftarı, basınıyla bir, beraber ve hedeflerimiz doğrultusunda tek yürek olduğumuz zaman neleri başardığımızı yakın tarihte herkese gösterdik. Şimdi aynı birliktelik, ruh ve motivasyonla yine başaracağız ve sezon sonunda ligi arzu ettiğimiz yerde bitireceğiz. Bu anlamda basınımıza da zorlu süreçten geçtiğimiz bu dönemde ihtiyacımız olacak” ifadelerini kullandı.

‘BU DURUMDAN KURTULACAĞIZ’

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar ise yaptığı konuşmada “Öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Ben kendimi bildim bileli Konyaspor’un peşindeydim. Hala bu sevdamız ara vermeden devam ediyor. Zor günlerden geçiyoruz ancak Konyaspor camiası bunu atlatacak güç ve kudrete sahip. Hep birlikte taraftarlar tribünde, futbolcular sahada basınımız gazete sayfalarında televizyon ekranlarında el ele verip bu durumdan kurtulacağız inşallah. Sonuna kadar kulübümüzün arkasındayız destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde görüş bildirdi.