Fatma Şahin: Başımıza ne geldiyse Semih Terzi görevdeyken geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci general Semih Terzi'nin göreve geldikten sonra yaşananları anlattı.
Fatma Şahin: Başımıza ne geldiyse Semih Terzi görevdeyken geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ömer Halisdemir tarafından vurularak öldürülen FETÖ'cü darbeci general Semih Terzi'nin Kilis'te bulunduğu dönemde yaşananları anlattı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Darbeci Semih Terzi bizim Kilis sınırımızın Koruyucu Özel Hareket Komutanıydı. O adam o sınırdayken bizim başımıza ne geldi ise o görevde iken geldi" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin katıldığı özel bir televizyon programında darbeci asker Semih Terzi'yi sert dille eleştirdi. 

Fatma Şahin katıldığı Kadınlar Meclisi programında da, "Darbeci Semih Terzi bizim Kilis sınırımızın Koruyucu Özel Hareket Komutanıydı. O Adam o sınırdayken bizim başımıza ne geldi ise o görevde iken geldi" dedi.

15 Temmuz gecesi, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmeye çalışan darbeci general Semih Terzi, Astsubay Ömer Halisdemir tarafından vurularak öldürülmüş, ardından diğer darbeci askerler Astsubay Halisdemir'i şehit etmişti.

Kaynak: