Fatma Toru'dan Bayram mesajı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda; “Kurban Bayramı’nın başta gönül coğrafyamız olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini yüce Allah(C.C.)’tan niyaz ediyorum” dedi.
Fatma Toru'dan Bayram mesajı

Bir bayrama daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek sözlerine başlayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru,  yayımladığı mesajda şu görüşlere yer verdi; “Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmış olmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. En kısa anlamıyla ‘Paylaşmak’ ve ‘Yakınlaşmak’ anlamları taşıyan bu güzel günlerin Konya’mıza, büyük milletimize, ümmete ve bütün insanlığa mutluluk, güzellik, huzur, barış getirmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyor; daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Rabbimizden temenni ediyorum. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği an’lardır. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. İnsanların paylaşarak Allah (C.C)’a ve birbirlerine yaklaştıkları zamanlardır. Bayramlar, insanları günlük telaşın içinden kurtararak! sadece kendi çevresinde değil dünyanın diğer ucunda yaşayan insanları da hatırlayıp onların sorunlarına da dikkat kesildiği zaman bayramdır. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin daha yoğun olarak yaşandığı ve toplumsal dinamiklerimizi canlı tutma açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu bilincin ışığında ve bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve bütün İslam Alemi’nin bayramını en kalbi duygularla kutluyor, daha nice bayramlara birlikte, sağlık ve huzurla kavuşturmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum”

BİLSİNLER Kİ; BU MİLLET HER AN İNANDIĞI DEĞERLER UĞRUNA ‘KURBAN’ OLMAYA HAZIRDIR!

Son günlerde ülkemizin bu kez de ekonomik yönden yeniden kuşatılmaya çalışıldığını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Gezi olaylarından bu yana Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye’yi diz çökertmeye, emperyalist emellerine itaat ettirmeye zorluyorlar. Sosyal, siyasal, ekonomik her yönden saldırıyorlar. 15 Temmuz gecesi gerekli dersini almayanlar, ekonomimize saldırınca bu yüce milleti boyun eğdirebileceklerini sanıyorlar. Bilmiyorlar ki bu millet inandığı değerler uğruna ‘Kurban’ olmaktan asla geri durmamıştır. Bu dünde böyleydi, bugünde böyle. Bugün bunu, onlara yeniden görme bizim de bütün dünyaya yeniden gösterme günümüz” diye konuştu.