Favori Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında Atiker Konyaspor yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar 5 maçtır yenilmediği ve geçen sezon ligde ve kupada 4 maçta 3 galibiyet aldığı rakibine karşı yine kazanmayı hedefliyor.
Favori Konyaspor

Perşembe günü Gent ile oynadığı maçın ardından Avrupa macerası tamamlanan Atiker Konyaspor tamamen lige döndü. Yeşil beyazlılar Süper Lig'in 14.haftasında yarın sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Anadolu Kartalları, Kayseri ekibiyle Süper Lig'de 16 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 5'inden galibiyetle ayrılan yeşil beyazlılar 4 mağlubiyet ve 7 de beraberlik aldı. Geçtiğimiz sezon Kayserispor ile ligde ve kupada oynanan 4 maçın 3’ünü kazanan Atiker Konyaspor ayrıca rakibine son 5 maçtır mağlup olmuyor. Bu karşılaşmaların 3'ünü kazanan 2'sinden de beraberlikle ayırılan yeşil beyazlılar Kayserispor'a karşı son mağlubiyetini Kasım 2010'da almıştı.

KONYASPOR KAZANIYOR, KAYSERİSPOR KAYBEDİYOR

Atiker Konyaspor ligde evinde oynadığı son 21 maçta yalnızca 1 kez mağlubiyet aldı. 14'ünü kazanan 6'sından da beraberlikle ayrılan yeşil beyazlılar ayrıca bu maçların sadece ikisinde gol atamadı. Kayserispor ise ligde oynadığı son beş maçta galibiyet yüzü göremedi. Bu maçların 4'ünü kaybeden 1'inden beraberlikle ayrılan Kayseri temsilcisi bu maçların dördünde gol atma başarısı gösteremedi. Atiker Konyaspor, Kayserispor ile sahasında oynadığı 8 maçın 4'ünü kazanıp 3'ünden beraberlikle ayrıldı. Yeşil beyazlılar Kayseri ekibine Konya'da yalnızca 1 kez mağlup oldu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ