Feghouli depremi! 'boykot ediyor' denildi

Cezayir Milli Takımı’na çağrılan ancak sakatım diyerek milli takımı reddeden Galatasaraylı Feghouli’nin sunduğu gerekçe inandırıcı bulunmayarak ‘Feghouli Cezayir Milli Takımı’nı resmen duyuruldu. Bu gelişmelerden sonra yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı.
Feghouli depremi! 'boykot ediyor' denildi

Galatasaray’ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, ülkesinin milli takımından davet aldı. Bir süredir yaşanan bazı sorunlar nedeniyle Cezayir Milli Takımı’na çağrılmayan ancak Cape Verde ve Portekiz maçları için davet alan yıldız futbolcu bu kez kendisi gitmedi.

Federasyona bir mektup yazdığı belirtilen oyuncunun sakatlığını gerekçe göstererek milli takımda olmayacağını ilettiği bildirildi. Ancak oyuncunun bu iddiası öyle görünüyor ki Arap basınınca inandırıcı bulunmadı.

‘Galatasaray’da sorunu yoktu’

Al Araby’nin ‘Feghouli Cezayir Milli Takımı’nı boykot ediyor’ başlığıyla verdiği haberde, futbolcunun Galatasaray’da sezonu herhangi bir sakatlık emaresi göstermeden tamamladığına dikkat çekildi. 

Yokluğu kriz çıkardı 

Feghouli’nin gerçekleştirdiği boykotun, teknik direktör Rabah Madjer’e karşı olduğu vurgulandı. Oyuncunun yokluğu, teknik heyet ve federasyon arasında krize neden oldu. Gelişmelerin ardından Sofiane Feghouli’nin milli takım kadrosundan çıkarıldığı da resmen duyuruldu.