Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

FELAKET

FELAKET

Gönül isterdi ki bugünkü yazımda Torku Konyaspor’un galibiyetinden bahsedeyim hiç olmazsa bir oyundan bahsedeyim fakat ortaya koyulan bu futboldan sonra güzel bir oyundan bahsetmek oldukça güç.

Maçın henüz başında penaltı kazanan ev sahibi ekip bu penaltıdan yararlanamayınca yeşil beyazlıların rakip takımın bu moral bozukluğundan yararlanması gerekirdi. Fakat o dakikalarda kendi sahasına kapanmış, pas bile yapamayan bir Torku Konyaspor izledik.

İki takımın da üç puana mutlaka ulaşması gereken bir maçta SAİ Erciyesspor üzerine düşeni yaptı. Ev sahibi ekip golü de bulunca arkaya çekilmeyi değil farkı artırmayı seçti yeşil beyazlılarda ise beraberliği yakalamak için küçücük de olsa bir çaba göremedik.

İlk yarı boyunca ofansif anlamda hiçbir varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar pas oyunu da oynayamadı. İlk yarının sonuna kadar üstün oynayan taraf ev sahibi takımdı.

İkinci yarıya üç gol yemiş bir şekilde başlayan Torku Konyaspor’da değişen hiçbir şey yoktu.

Daha önceki fark yediği maçlarda da olduğu gibi şuurunu kaybetmiş, ne yapacağını bilmeyen bir takım izledik.

Farkı azaltmak için çok da çaba sarf etmeyen yeşil beyazlılar, en azından daha fazla gol yemeyelim düşüncesinde bir oyun ortaya koydu. Maç boyunca yeşil beyazlılar adına felaket bir futbol izledik.

Ev sahibi takım üç sıfırdan sonra neyse ki daha fazla gol düşüncesinde olmadı yoksa şimdi daha farklı şeyler söylüyor olurduk.

Torku Konyaspor’da futbolcular vasatında altındaydı. Hasan Kabze biraz uğraşsa da bir başına bir şey yapamadı.

Orta saha oyunun iki yönünde de çok kötüydü. Orta saha oyuncuları hücuma destek veremezken defansif anlamda da adeta sahada yoktu.

Üst üste mağlubiyetler alan yeşil beyazlılar da bir şeyler düzeltilmezse korkarım takımın sonu kötü olacak. Galibiyetler alan ve düşme hattından uzaklaşmış bir Torku Konyaspor izlemek dileğiyle satırlarıma son veriyorum.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR