Fenerbahçe az daha Roma'yı yakıyordu!

Fenerbahçe, İtalya'nın güçlü ekiplerinden AS Roma ile oynadığı hazırlık maçından 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Bir ara 3-1 öne geçen Sarı-Lacivertliler son 10 dakikada yedikleri gollerle beraberliğe razı oldular.
Fenerbahçe az daha Roma'yı yakıyordu!

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7. ve son hazırlık maçında Salih Uçan'ın da formasını giydiği İtalya Serie A ekiplerinden Roma ile Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe sahaya; Volkan, Caner, Bekir, Alves, Gökhan, Merieles, Mehmet Topal, Alper, Kuyt 11 ile çıkarken, Roma ise De Sanctis, Torosidis, Astori, Castan, Cole, Pjanic, De Rossi, Keita, Ljajic, Totti ve Gervinho 11'i ile mücadeleye başladı.

İlk yarı berabere

26. dakikada Roma, Totti'nin penaltıdan attığı gole 1-0 öne geçti. 32. dakikada Alves'in golüyle Fenerbahçe eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1'lik skorla sona erdi.

'Galibiyet geliyor' derken...

İkinci yarıya sarı-lacivertli takım çok hızlı başladı. 51. dakikada penaltıdan Kuyt, Fenerbahçe'yi öne geçirirken, 58. dakikada da Sow farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti. 82. dakikada Destro attığı golle farkı 1'e indirdi. (2-3) 87. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Destro maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. (3-3)

Öte yandan 69. dakikada Totti'nin yerine oyuna giren Salih Uçan, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı ilk kez forma giydi.