Fenerbahçe Boffin'le görüşüyor

Yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başlayan Fenerbahçe, Volkan Demirel'in sakatlığı ve Fabiano'nun Porto'ya geri dönmesi sebebiyle kaleci arayışlarını sürdürüyor.
Fenerbahçe Boffin'le görüşüyor

Gelecek sezon öncesi kulübün maddi şartlarını aşmayacak transferlere yönelen Fenerbahçe, transferde ince eleyip sık dokuyor. Sivasspor'dan Aatif ile anlaşma sağlayan Van der Wiel'in transferini de sonlandırmak üzeren olan sarı lacivertliler kaleci sorununu da çözüyor.
Fenerbahçe yönetiminin Eskişehirspor'dan Beçikalı kaleci Ruud Boffin ile anlaşmaya vardığı Eskişehirspor ile de pazarlık halinde olduğu ifade edildi. Volkan Demirel'in sakatlığı sebebiyle iyi bir kaleci almak isteyen yönetimin Boffin de karar kıldığı aktarıldı. Teknik direktör Pereira'nın da onay verdiği transfer için Eskişehirspor'un istediği bonservis ücreti üzerinden indirim talebinde bulunulduğu öğrenildi. Eskişehirspor Kulübü'nün Boffin için 2.5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği sarı lacivertlilerin ise 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi.