Fenerbahçe, Slovenya'ya avantajlı gidiyor!

UEFA Konferans Ligi ilk maçında Fenerbahçe ile Maribor karşı karşıya geldi. Mücadele, temsilcimizin 3-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.
Fenerbahçe, Slovenya'ya avantajlı gidiyor!

UEFA Konferans Ligi ilk maçında Fenerbahçe ile Maribor karşı karşıya geldi. Mücadele, temsilcimizin 3-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.

Sarı lacivertli temsilcimizin gollerini 58. dakikada yeni transfer Rodrigo Becao, 62. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90+3. dakikada penaltıdan Dusan Tadic kaydetti. Maribor'un golü ise 72. dakikada Strajnar'dan geldi.

Becao bir ilki yaşadı

Rodrigo Becao, Avrupa kupaları kariyerindeki ilk golünü Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçta Maribor filelerine gönderdi.

Szymanski parladı

Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan ve ikinci yarıda dahil olan Fenerbahçe'nin bir diğer yeni transferi Sebastian Szymanski, Becao ve İrfan Can Kahveci'nin gollerinde asisti yapan isim oldu.

dusan-tadic-fenerbahce-formasiyla-2-golunu-atti.jpg

Dusan Tadic, Fenerbahçe formasıyla 2. golünü attı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Dusan Tadic, Maribor karşısında attığı golle sarı-lacivertlilerin galibiyetini perçinlerken, 3 maçta 2. golünü kaydetti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Maribor’u 3-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere galibiyeti geriden golleri Rodrigo Becao, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic kaydetti. Müsabakaya 10 numara pozisyonda 11'de başlayan Dusan Tadic, uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı gole çevirerek sarı-lacivertlilerin tur için avantaj elde etmesini sağladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Turu'nda Zimbru'ya karşı ilk maçta asist, ikinci maçta da gol atmayı başaran Sırp oyuncu, bugün de taraftarı önünde gol sevinci yaşadı. 90 dakika sahada kalan Tadic, tribünlerden yoğun destek gördü.

Fenerbahçe, maçın rövanşını 17 Ağustos tarihinde Slovenya'daki Ljudski Stadyumu'nda oynayacak.

İlgili Haberler
Etiketler :