Fenerbahçe'de 19 sezon sonra ilk

Fenerbahçe'nin başı kırmızı kartlardan yana dertte. Sarı-lacivertliler ligde 2004- 2005 sezonundan bu yana ilk kez üst üste 3 maçta kırmızı kart gördü.
Fenerbahçe'de 19 sezon sonra ilk

Fenerbahçe kırmızı kartlardan şikayetçi. Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 yenilen sarı lacivertliler, mağlubiyetin nedenleri arasında Crespo'nun gördüğü kırmızı kartı ilk sırada gösteriyor.

Jorge Jesus maçtan sonra "Hakemler bize kolay kart çıkarıyor" diyerek bu konudaki tepkisini dile getirmişti.

Fenerbahçe gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle Lig'deki son 3 maçını bir kişi eksik tamamladı.

Sarı lacivertlilerin 13'üncü hafta 1-0 kazandığı Demir Grup Sivasspor maçında Batshuayi 48'inci dakikada kırmızı kart gördü.

Bir hafta sonra oynanan Bitexen Giresunspor karşılaşmasının 40'ıncı dakikasında bu kez Joa Pedro takımını bir kişi eksik bıraktı. Fenerbahçe öne geçtiği bu karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı.

Kadıköy ekibi Trabzonspor maçında Crespo'nun kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla 2004-2005 sezonundan bu yana ilk kez üst üste üç karşılaşmada kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sarı lacivertlilerde ilk kırmızı kartı dördüncü hafta Konya deplasmanında Enner Valencia gördü. Jorge Jesus'un takımı 68 dakikasını 10 kişi oynadığı bu maçı 1-0 kaybetti.

Sarı lacivertli ekipte Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçında İstanbul'da Dinamo Kiev maçında da İsmail Yüksek kırmızı kart gördü ve Fenerbahçe turu kaybetmişti.

Fenerbahçe böylece bu sezon 4 kırmızı kartla ligde Adana Demirspor'la birlikte en fazla kırmızı kart gören iki takımdan biri oldu.

Etiketler :