Fenerbahçe'de ederini bulan gidecek

Fernandao’yu satan Fenerbahçe’de Josef, Valbuena, Isla, Kameni ve Soldado gibi isimlere de teklifler geliyor. Yönetim, uygun fiyatı bulan her oyuncuya satış için kapıyı açtı
Fenerbahçe'de ederini bulan gidecek

Fenerbahçe’yi her anlamda yeniden yapılandırmaya hazırlanan Ali Koç yönetiminin ilk icraatı Fernandao’yu Suudi Arabistan ekiplerinden Al Wahda’ya satmak olmuştu. Brezilyalı forvetten kasasına 3,5 milyon Dolar’ı bulan bir gelir elde eden Sarı- Lacivertlilerde önümüzdeki günlerde oyuncu satışları devam edebilir. Fenerbahçe’de oyuncular birçok takımın kıskacında. Fernandao ile başlayan rüzgârın Josef, Valbuena, Isla, Kameni, Soldado gibi oyuncularla sürmesi bekleniyor.

MENAJERLERE YETKİ VERİLECEK
Başkan Ali Koç, adı geçen oyuncular için İtalya, Fransa, Çin ve Arabistan’dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre yönetim, yeni yapılanma kapsamında mevcut oyunculara gelen tüm teklifleri değerlendirecek. Özellikle Çin piyasasına yakın menajerlerle bu konuda fikir alışverişinde bulunulduğu ve bazılarına transfer görüşmeleri yapmaları yetki verileceği gelen haberler arasında yer alıyor.