Fenerbahçe'de transfer stratejisi değişti

UEFA'nın mali kriterlerine takılan Fenerbahçe, transfer planlarını değiştirdi.
Fenerbahçe'de transfer stratejisi değişti

Fenerbahçe'de transfer için yeni bir yol haritası belirledi. Sarı-lacivertliler, Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves'le bir yıl daha devam etmek istiyor. Kaleci arayışlarında öne çıkan isim ise Gaziantepspor'la sözleşmesini uzatmayan başarılı eldiven Karcemarskas.

UEFA'nın mali kriterlerine takılan Fenerbahçe, transfer planlarını değiştirdi.

Bonservisli oyuncu alabilmesi için futbolcu satması gereken sarı-lacivertli kulüp, rotayı sözleşmesi biten oyuncularına çevirdi.

Defans hattı için 2 futbolcu almayı planlayan yönetim, önceliği Bruno Alves'e verdi. Bu bağlamda takımda 1 yıl daha kalması istenen oyuncunun menajerliğini yapan babası Washington Alves, İstanbul’a çağrıldı.

Daha önce yıllık 2.5 milyon avro garanti ücret alan futbolcuya, 1.5 milyon avro teklif edilecek. Portekizli oyuncuyla anlaşılması durumunda bölgeye gereken takviye sayısı bire inecek.

Fenerbahçe'nin listesindeki bir diğer isim ise başarılı file bekçisi Karcemarskas... Volkan Demirel'in ameliyatı ve Porto'dan kiralanan Fabiano'nun performansı, sarı lacivertlileri kaleci arayışına itti.

Yönetim, Gaziantepspor ile sözleşmesini uzatmayan ve bonservisi elinde olan tecrübeli eldivenin menajeri ile İstanbul’da bir araya geldi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu görüşmede tarafların prensipte anlaştığı iddia edildi.