Fenerbahçeli futbolcular tedavi gören çocukları ziyaret etti

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hematoloji ve onkoloji bölümlerinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.
Fenerbahçeli futbolcular tedavi gören çocukları ziyaret etti

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hematoloji ve onkoloji bölümlerinde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre çocuklara moral ziyaretinde bulunan Volkan ve Valbuena, onlara isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye etti.

Hastalar hakkında doktorlardan ve ailelerinden bilgi alan sarı-lacivertli futbolcular, aynı zamanda onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Volkan Demirel, "Öncelikle bizleri buraya davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Ufak da olsa minik kardeşlerimize moral verebildiysek, yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bizlere. Onların mutluluğu her şeyden önemli." ifadelerini kullandı.

Fransız oyuncu Valbuena ise "Çocukları ziyaret ettiğimiz için gerçekten çok mutluyum. Yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmemiz gerekiyor. Zaman zaman onlarla beraber olmalıyız. Bu fırsatı yakalayıp çocuklarla bir araya geldiğimiz için çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.