Fenerbahçeli yıldıza yol göründü

Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal, son haftalardaki kötü gidişi nedeniyle Emenike’ye ağır cezaların verilmesini talep etti. Yönetim de Nijeryalı oyuncuyu gözden çıkarttı.
Fenerbahçeli yıldıza yol göründü

Emenike, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 14 maçta 2 gol attı. Fenerbahçe’de Emmanuel Emenike topun ağzında.Sarı-Lacivertliler’in yıldız futbolcusu, geçen sezonki performansını mumla aratmanın yanı sıra disiplinsiz davranışları nedeniyle hedef haline gelmiş durumda.

Htspor'un haberine göre, teknik direktör İsmail Kartal her şeye rağmen Nijeryalı oyuncusuna 11’de yer verdi ancak Emenike, bu fırsatları değerlendiremedi. Bunun yanı sıra sorumsuz tavırları ve açıklamalarıyla da tepki toplamaya başladı. Özellikle Kayseri Erciyesspor maçı bardağı taşıran son damla oldu. Sahada adeta gezinen ve hiçbir varlık gösteremeyen Emenike oyundan alındığında teknik heyete tepki göstererek soyunma odasının yolunu tutunca kelimenin tam anlamıyla ipi çekildi.

YÖNETİM: PARAYI GETİR, GİT

Teknik direktör İsmail Kartal hazırladığı raporda 3 ayrı konudan dolayı Emmanuel Emenike’ye para cezası verilmesini istedi. Kartal, Nijeryalı oyuncunun idmanlardaki isteksizliği ve takımın huzurunu bozması; izinsiz yaptığı basın açıklaması; sahayı terk edişlerindeki sinirlilik hali ve disiplinsizliği nedeniyle para cezasına çarptırılmasını talep etti. Kartal’ın raporunu haklı bulan yönetimin de menajeri aracılığıyla Emenike’ye, “Gitmek istiyorsan 15 milyon Euro getir ve git” haberini yolladığı öğrenildi.