Fenerbahçelilerden demokrasi nöbetine destek

İZMİR (İHA) – Tüm yurtta olduğu gibi İzmir'in Torbalı ilçesinde de her akşam başlayan demokrasi nöbeti sabah saatlerine kadar sürüyor.
Fenerbahçelilerden demokrasi nöbetine destek

İZMİR (İHA) – Tüm yurtta olduğu gibi İzmir'in Torbalı ilçesinde de her akşam başlayan demokrasi nöbeti sabah saatlerine kadar sürüyor. Torbalı Fenerbahçeliler Derneği'nin de destek verdiği demokrasi nöbetlerinde güzel görüntüler ortaya çıkıyor.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin ardından binlerce vatandaşın katıldığı demokrasi nöbeti Torbalı Atatürk Meydanı'nda devam ediyor. Akşam saatlerinde başlayıp günün ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbetinde Torbalı Belediyesi'nin meydana kurduğu platformda müzik yayını, slayt gösterileri ve çeşitli konuşmalar yapılıyor, şiirler okunuyor. Belediye ekipleri tarafından meydanda toplanan vatandaşlara çeşitli ikramlar yapılıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutuyor.

İlçede tutulan demokrasi nöbetine Fenerbahçeli taraftarlar da destek veriyor. Torbalı Fenerbahçeliler Derneği, önceki gece toplu halde bir yürüyüş yaparak meydana geldi. Fenerbahçelilerin meydandaki nöbete katılımı güzel görüntüler oluşmasına sebep oldu.

Torbalılılar, birlikte günün ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbetine devam etti.

Fenerbahçelilerden demokrasi nöbetine destek

Fenerbahçelilerden demokrasi nöbetine destek

Kaynak: