Fenerbahçe'nin Ivan Bebek aleyhinde soruşturma başvurusu kabul edildi

Fenerbahçe, geride bıraktığımız sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki Braga maçında gösterdiği yönetimle büyük tepki geçen hakem Ivan Bebek için yaptığı başvurunun kabul edildiğini duyurdu.
Fenerbahçe'nin Ivan Bebek aleyhinde soruşturma başvurusu kabul edildi

İŞTE AÇIKLAMA!

Fenerbahçe açıklamasında, "17 Mart 2016 tarihinde deplasmanda oynadığımız SC Braga karşılaşmasında gösterdiği son derece yanlı tutumla sonuca direkt olarak etki eden hakem Ivan Bebek ile ilgili UEFA’ya yaptığımız başvuru kabul edildi.

Konu ile ilgili UEFA’nın kulübümüze gönderdiği mektup aşağıdaki gibidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." dedi ve UEFA'nın mektubunu yayınladı. 

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Sn. Şekip Mosturoğlu’nun Dikkatine;

Sayın İlgili;

UEFA Avrupa Ligi 2015/2016 sezonu SC Braga ve Fenerbahçe SK arasında 17 Mart 2016 tarihinde oynanan müsabaka ile ilgili olarak; Ivan Bebek aleyhinde soruşturma açılmasını talep etmiş olduğunuz 18 Mart 2016 ve 18 Mayıs 2016 tarihli yazılarınızın alınmış olduğunu konfirme ediyoruz.

Bu bağlamda, bu konu, ileriki soruşturmaları yürütmek adına UEFA Etik ve Disiplin Müfettişi’ne iletilecektir. UEFA Etik ve Disiplin Müfettişi UEFA’ya cevabını sağlar sağlamaz sizlere geri dönüş yapacağız.

Yukarıdaki konuyu dikkatinize sunarız.

Saygılarımızla,

Emilio Garcia

UEFA Disiplin ve Bütünlük Komitesi Başkanı