Fenomen Şulemsi! Şulemsi kimdir? Şule Kayatürk kaç yaşında?

Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yürütülen soruşturmanın ardından gözler, lüks yaşantısı ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla tanınan bir diğer fenomen çift Şule Kayatürk ve eşine çevrildi. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şule Kayatürk'ün hayatı, kariyeri ve mesleği hakkında bilgiler merak ediliyor. Peki, Şule Kayatürk kimdir? Şulemsi takma adıyla bilinen Şule Kayatürk kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Fenomen Şulemsi! Şulemsi kimdir? Şule Kayatürk kaç yaşında?

Türkiye, Dilan Polat - Engin Polat çifti hakkında kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla başlatılan soruşturmayı konuşmaya devam ediyor. Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında olduğu 12 kişinin tutuklandığı, 6 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldığı soruşturmada 27 şirkete kayyım ataması talep edilmişti. Fenomenlere yönelik başlatılan bu soruşturmanın ardından gözler bir diğer fenomen çift Şule Kayatürk ve eşine çevrildi.

SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI

Sosyal medyada Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk'ün 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu iddia edilirken, şahsın, Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olduğu da biliniyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka biri olan Şule Kayatürk, lüks yaşantısını eşiyle birlikte sosyal medyada sergiliyor.

ŞULE KAYATÜRK KİMDİR?

Ankara doğumlu internet fenomeni olan Şule Kayatürk, 1.75 boyunda. Bir dönem 100 kilonun üzerine çıkan fakat büyük bir zayıflama yaşayarak yaklaşık 54 kiloya düşen Şule Kayatürk, 2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin. Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren Şule Kayatürk'ün kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunuyor.

Etiketler :