Ferhat Öztorun: İyi bir sezon geçirmek istiyoruz

Atiker Konyaspor’un son transferlerinden Ferhat Öztorun, son yıllarda Türk futbolunda adından sıkça söz ettiren yeşil beyazlılara geldiği için mutlu olduğunu söylerken, taraftarların desteğiyle başarılı bir sezon geçirmek istediklerini ifade etti.
Ferhat Öztorun: İyi bir sezon geçirmek istiyoruz

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle Konyaspor'a 2 yıllık sözleşme imzalayan yeni transferlerden Ferhat Öztorun, hedeflerinin son iki yılda yakalanan başarıyı tekrarlamak olduğunu belirterek, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. İyi bir tercih yaptığımı şimdi daha iyi anladım. Gerçekten her şey çok güzel. Takımdaki arkadaşlık, birliktelik. Bu sayede uyum sorunu yaşamadım. Amacımız Konyaspor formasıyla güzel işlere imza atmak. Bunun için herkes gibi bende elimden gelenin en iyisini yapmak için gayret sarf edeceğim” dedi.

Oyuncumuz Ferhat Öztorun, Atiker Konyaspor’un yeni sezonda Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere üç kulvarda birden mücadele edeceğini de hatırlatarak, “Kolay olmayacak. Ama takım olarak herkes sorumluluğun bilincinde. Bu zorlu maratonda işimizi kolaylaştıracak diye düşünüyorum. Bu camia iki sezondur Türkiye’de zor olanı yaptı ve direkt olarak UEFA Avrupa Ligine katılma hakkını elde etti. Konyaspor camiasını her üç kulvarda da en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde görüş belirtti.

Taraftarın Türkiye’de son yıllarda destek anlamında örnek gösterildiğini de sözlerine ekleyen Ferhat Öztorun, “Her futbolcu için dolu tribünler önünde oynamak ayrı bir motivasyon. Konya’da son iki yıldır taraftar anlamında yaşananları herkes biliyor. Onların bu sezonda tribünleri doldurarak bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Tek düşüncemiz taraftarlarımızın ve camiamızın vereceği destekle iyi bir sezon geçirmek” diye konuştu.