Fethiye’de trafik kazası: 1 ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede öldü.
Fethiye’de trafik kazası: 1 ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede öldü. Yaşlı kadının çarpıma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Kaza sabah saatlerinde Karaçulha mahallesi Atatürk Caddesinde yolun karşısına geçmek isteyen Arife Keskin'e (90), Alican G. idaresindeki 07 VJC 24 plakalı otomobil ile çarptı. Çarpmanın hızı ile otomobilin ön camında içeri giren keskin ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerinden ve polisten yardım istedi. Olay yerine gelen 112 acil ekiplileri keskini hemen olay yerine en yakın olan Özel Letoon Hastanesine kaldırdılar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Keskin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza Anı İş Yeri Kamerasına Yansıdı

Güvenlik kamerasında Arife keskin yolun karşısına geçmek için bir süre bekledikten sonra yavaşça yürüyor. Yolun ortasında geldiğinde bir otomobilin hızlı bir şekilde önünde geçiyor arkadan gelen Alican G. Önde giden otomobile yakın mesafede takip edip ve sağ doğur hafif manevra yapınca yolun ortasında bulunan Arife Keskine çarpıyor.

Sürücü Alican G. ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Fethiye’de trafik kazası: 1 ölü

Fethiye’de trafik kazası: 1 ölü

Kaynak: