FETÖ, o bakanı hedefe koydu!

Berat Albayrak neden FETÖ'nün hedefinde... Her iftiranın, her kalleşliğin altından bu soru çıkıyor. Bu iftiralar hangi başarının bedeli?
FETÖ, o bakanı hedefe koydu!

Haber7 yazarı Esra Elönü, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın neden FETÖ'cüler tarafından hedefe konduğunu kaleme aldı. Albayrak'a atılan iftiraları çok sert bir dille eleştiren Elönü: "Bu kudurmuşluğun sebebi, Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın liderlik ettiği 23.Dünya Enerji kongresi." 

İşte Elönü'nün o yazısı;

Alçaklıkta enerjik olan, adamlıkta parmak kıpırdatmaz! Bu böyledir.

Her yara iyileşir lakin iyi niyetinden vurulduğunda ölürsün.

Şeref enjekte edilecek cüsselerde damar bulamadığımız şu günlerde klavyeyi sağa çekip ne yazılır diye soruyorum .

Hakikatte ses getirenler, alçaklıkla gürültü yapanlar tarafından bastırılamaz onu gördük. 

Çöp suyunu enerji içeceği olarak kullanan , evlatlarına gıcır gıcır kalıcı hasar bırakan nesil çürüğü bu organizmalardan ne beklenir?

Yeryüzünde yoklama yapılsa gübrenin bile gururla buradayım dediği şu topraklarda yok sayılan bu kaba et güruhuna nasıl cümle kurmalı?

Hakaret enerjisiyle çalışan kazmaların, hareket enerjisini davaya dönüştürenleri anladığı nerede görülmüş?

Evet ısındıysak dozu artıralım. Yine geldiler, yine süs köpeklerine WC bile olamayacak ağızlarını son ses açtılar.

Yine ar damarları, ahlaksızlığın fay hattı ki artçı şoklar arka arkaya.

Yine omurgaları kahve taburesi.

Yine kurbağalı dereden konum atacak seviyeleriyle deryaya sıçrama hayalleri.

Her şeye benzetilecek olan sizleri hakikate benzetmeyen Allah’a sonsuz şükürler olsun ki hedef şaşırtmıyor.

Alçaklığınıza, ahlaksızlığınıza tam isabet olan cümlelerimi Allah ıskalatmasın.

Bu sefer, bu gargara ibriklerinin hedefinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak var.

 Aslında yazmayacaktım lakin beyinleri lağım çanağı olmuşların yaptıkları arşivde bulunsun diye yazıyorum.

Ola ki evlatlarımız geçmişte kanalizasyon sistemi kimlerce yürütülür sorusuna bir tıkla cevap bulmak isterlerse diye.

15 Temmuz sonrası gördük ki “Bu vatan badem bıyığında maklube artığı olan etekli köpeklerin elinde değil, bu vatan künyesini Allah’tan başka kimseye teslim etmeyecek olan cennet erlerinin elinde”!

Şimdi Türkiye’deki başarılı siyasetçiler, öncü şahsiyetler iftiraya uğruyorsa  en son neyi başardıklarına bakacaksın ki bu yürüyen cerahat şarjörü Fetö’nün  bize bıraktığı iftirayı anlamlandırma şekli.

İçinde Fetö ve onun salyasıyla şarj olan köpeklerin olduğu her operasyonun , her iftiranın, her kalleşliğin altından bu soru çıkıyor. Bu iftiralar hangi başarının bedeli?

Hangi iftiranın atıldığını yazmayacağım. Kendi şerefsizliklerini, alçaklıkta ne kadar yüksek yaptıklarını yazarak,  bu kanalizasyon borularını sevindirmeyeceğim.

 Bir iftiranın içinde Fetö’nün uluslararası ekran koruyucuları varsa, bir iftiranın içine bu ülkedeki vatansız it sürüleri çörekleniyorsa, o iftira büyük bir projenin, Türkiye’yi çok ileri götürecek bir hamlenin kudurtmuşluğu ve karın ağrısıdır. Çok uzağa değil üç dört gün öncesine gidip Türkiye’nin başarı hanesine en son ne eklenmiş bakalım.

Bu kudurmuşluğun sebebi, Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın liderlik ettiği 23.Dünya Enerji kongresi. Bu gerçek cebimizde. İlerleyelim peki hangi kararlar alındı?

_  Avrupa’nın enerji kaynağının Türkiye üzerinden sağlanacak olması. Türkiyenin enerji kaynakları için stratejik bir önem taşıyacak olması en önemlisi edilgen olmaktan çıkıp etken bir rol üstlenerek, Batıya bu kararlarla çektiği reddiye içimizdeki kanı, sütü, karakteri, bozukların kudurmuşluğuna sebep olabilir mi ? Yüksek sesle yazıyorum OLUR. Oldu da.

_ Ruslar, Avrupa'ya daha güvenilir bir yolla enerji kaynakları aktarmanın teminatı için Türkiye’yi seçti. Artık Türkiye’nin güvenli bir yer olması hem Rusya’nın hem de Avrupa’nın mecbur olduğu bir şey.  Sizi kudurtan bu! 

_ Türk Akımı projesinin imzalanması demek,  Türkiye’yi terör ülkesiymiş gibi gammazlayan Avrupa’ya,  özelikle 15 Temmuz sonrası  hem demokrasi tokadı hem de Osmanlı Tokadıyla karışık enerji zaferi demek. Sizi kudurtan bu!

Bir zamanlar Dışa bağımlılığın karakter olduğu bu ülkede , artık karar veren ve uygulayan, eyvallahsız bir Türk yurdunun küllerinden doğduğuna şahit oldular. Bu yüzden ağızları gübre mağarası.

15 Temmuz’da diz çöktüreceklerini sanıyorlardı. En azından var olan projeler dursa takkeli tanrılarına şükür yelpazeleri sallayacaklardı. Salya çanakçılığı yapacaklardı. Lakin bu ülkeyi yedirmek, peçetesini yedirmeye benzemez. Kudurdukları bu.

İtler korosunda ürüdüler lakin kervanı durduramadılar .Kudurdukları bu.

Hani kanasaydı toprağın bir tarafı, akıllarınca köpek dişlerine geçireceklerdi, dalgalanan hilali. Bilmiyorlardı ki her şehadet erinin sırtında hilal kefen vatandan sonrası cennet.  Kudurdukları bu.

Şimdi anlaşıldı mı zafer nedir bedel ne? Aklıma Gezide müftü karısının o soytarı videosu kurmaca çıkınca, şalvar lastiğini şlapp diye kaportaya yiyen Yılmaz  Özdil geldi.

Köpeğini işetecek yer arayan tiki kızların atarından başlayıp, kuaförde maşa sırası beklerken yan masadan aldığı eksik dedikoduları leziz bir apaçi sunumuyla önümüze getiren Özdil.

Merak etme bu borular doğal gaz hattı borusu, kanalizasyon borusuna ihtiyaç duyulursa,  zaten adın listede var biz sana döneriz. Hadi Eyvallah.

Esra Elönü - Haber 7