"FETÖ'nün ayakta alkışladığı yürüyüşü yapmak gaflettir"

Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz katili eli kanlı FETÖ'nün ayakta alkışladığı bir yürüyüşü yapmak adalet değil, olsa olsa gaflettir." dedi.
"FETÖ'nün ayakta alkışladığı yürüyüşü yapmak gaflettir"

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşlarla iftar programında yaptığı konuşmada, "15 Temmuz katili eli kanlı FETÖ'nün ayakta alkışladığı bir yürüyüşü yapmak adalet değil, olsa olsa gaflettir." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, "Bizim adımlarımız hak yolda, hak bir dava içindir. O dava da bizzat millete hizmet davasıdır. O dava, şehitlere, onların hatıralarına sahip çıkma davasıdır. 15 Temmuz eli kanlı katil FETÖ'nün ayakta alkışladığı bir yürüyüşü yapmak adalet değil olsa olsa gaflettir" dedi.Başbakan Yıldırım, memleketi Erzincan'ın Kayı Köyü'nde düzenlenen iftara katıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Yıldırım, bayram öncesi seyahate çıkacak vatandaşları hız sınırlarına ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyararak, "Sevdiklerinize sağ salim ulaşırsanız bu bayram bayram tadında olur" dedi. 15 Temmuz'un yıldönümüne yaklaşıldığına dikkat çeken Başbakan Yıldırım, "Birileri terörle, ayak oyunlarıyla, kaos çığırtkanlıklarıyla vakit geçirsin, meşgul olsun biz milletimizin gücüyle emin adımlarla geleceğe yürüyoruz. Biz yollara millet için çıkıyoruz. Yollarda yürüyoruz ama milletin hizmetini görmek için yollarda yürüyoruz. Bizim adımlarımız hak yolda, hak bir dava içindir. O dava da bizzat millete hizmet davasıdır. O dava, şehitlere, onların hatıralarına sahip çıkma davasıdır. 15 Temmuz eli kanlı katil FETÖ'nün ayakta alkışladığı bir yürüyüşü yapmak adalet değil olsa olsa gaflettir" şeklinde konuştu. Kaynak: Yıldırım: Fetö’nün Ayakta Alkışladığı Bir Yürüyüş Adalet Değil Gaflettir