FETÖ'nün elebaşına komşuları isyanda: Kovun bu teröristi

Teröristbaşı Fetullah Gülen, Pensilvanya’yı da kirletti... Fetö'nün komşuları da isyan etti. Yetkililere çağrı yaptı: Böyle bir teröristle aynı yerde oturmak istemiyoruz. .
FETÖ'nün elebaşına komşuları isyanda: Kovun bu teröristi

ABD'nin gayrimeşru çocuğu Fetullah Gülen için tehlike çanları korkutmaya başladı... Fetullahçı Terör Örgütü'nün lideri Gülen, Pensilvanya'nın Saylorsburg kasabasında yaşayanları da tedirgin etti. Birçok kişi, yetkililere başvurdu ve teröristbaşı ile aynı yerde yaşamak istemediklerini ve gereğinin yapılmasını istedi. Bölgenin sessiz ve çok özel bir yer olduğunu ancak Gülen'in gelmesiyle birlikte bu özelliğin kaybedildiğini belirten komşuları, gerekirse Washington'a gideceklerini söyledi.

ÖNEMLİ TOPLANTILAR

Hain Gülen'in malikanesinin girişinde "Golden Generation, Worship and Retreat Cente" (Altın Nesil, İbadet ve İnziva Merkezi) ifadesi yer aldığı ancak bunun inandırıcı olmadığını belirten Amerikalılar, Türkler'in yaptığı gösterilere destek verdi. Malikanenin içinden bazı günler silah sesleri duyulduğu da iddia edildi. 2014 yılında bu konuyla ilgili Saylorsburg'daki şerife ihbarlar gittiği ancak hiçbir adımın atılmadığına dikkat çekildi. Bu konuda birçok şikayetin gittiği Birçok emekli CIA yetkilisi, Gülen'in malikanesinde çok önemli toplantıların yapıldığını daha önce açıklamıştı.

400 KİŞİLİK KORUMA

Pazartesi gününden itibaren de FETÖ/PDY terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in Saylorsburg kasabasındaki malikanesine, 40 kişilik koruma ekibi görevlendirildi. Birçoğu ajan ve eski askerden oluşan koruma ekibi, bölgede kuş uçurtmamaya başladı. Saylorsburg'da yaşayanların son uygulamadan da rahatsız oldukları belirtildi. Ancak Amerikan hükümeti, teröristbaşı Fetullah Gülen'in son kullanma tarihinin gelip gelmediği konusunda hala kararsız. Beyaz Saray'a yakın kaynaklar, Gülen konusunda farklı açıklamalar yaptı.

Fetullah Gülen'in terörist ilan edilmesinden önce de komşuları isyan bayrağını açmıştı. Birçok Amerikalı, sosyal medyadan örgütlenerek Gülen'in gönderilmesini talep etti... (Takvim)